Gadgets

Mini polaroid smartphone printer!

Ik maak zo enorm veel foto’s met mijn telefoon! Maar wat doe ik er uiteindelijk mee? Helemaal niet zo veel, maar die dagen zijn nu voorbij. Want op internet kwam ik een super schattige smartphone printer tegen!

En die moest ik hebben…

Nadat ik eerst de Instax mini 8 al voorbij zag komen, werd ik eigenlijk al een beetje verliefd op het idee van instant film. De instax SHARE zag ik later voorbij komen; een smartphone-printer die je foto’s uitprint op instant film! Dat leek me nog veel handiger, zo kan ik op elk moment een foto maken die ik later kan printen en hoef ik er niet over na te denken om een camera mee te nemen!

Take a picture!

Voordat het printertje foto’s uit gaat spugen moest ik eerst de bijbehorende app downloaden. Als de app opstart krijg je 6 vakjes met opties te zien, zo kan je via de app een foto maken of er eentje uit je galerij kiezen. Ook je Facebook of Instagram foto’s kun je rechtstreeks printen. Dan krijg je het SNS (social networks) template, dat is een balkje met de poster, het aantal likes en een tekstje. Ik vind dat balkje zonde, maar.. whatever floats your boat!

Screenshot_2015-02-15-22-11-11Screenshot_2015-02-15-22-11-57Screenshot_2015-02-15-22-12-03

Filters, filters?

In de app zelf zijn maar 3 filters, een sepia, zwart/wit en de “Fujifilm intelligence filter”. De Fujifilm intelligence filter is een filter die foto’s die wat te donker uitgevallen zijn lichter maakt. Er zijn dus nog niet erg spannende filters te vinden in de app, maar Fujifilm belooft op de website dat er binnenkort meer filters gaan komen! In de tussentijd kunnen we onze foto’s nog bewerken met een van de ontelbare fotobewerkings apps. Mijn favoriete app is Pics art!

Filmpje!

In dit filmpje kan je zien hoe ik een foto van mijn slang (Pantherophis Guttatus) Ruby uitprint.

Thuis willen we een hele muur volhangen met onze fotootjes, maar we kunnen het ook niet laten ze steeds uit te delen. :)

 

Previous Post Next Post