Browsing Category

Beauty

Beauty

GALAXY CHIC BAKED EYESHADOW PALETTE, BUITENAARDS GEWELDIG!

Dit palet zag ik voor het eerst op Tumblr, en ik was gelijk verliefd! Op de webshop waar ik hem vond kostte hij maar € 21,95, helemaal niet duur dus.

Galaxy Chic

18 supergave kleuren!

Dit palet heeft 18 verschillende supergave kleuren, allemaal met een planeet of ruimte thema. De kleuren Sun, Prometheus, Milky Way, Meteor, Earth, Mercury, Astroid en Moon hebben een kleurverschil, de andere kleuren zijn allemaal effen. De kleuren hebben allemaal een mooie metallic glans, sommige zelfs een beetje ijs-achtig. Ondanks de glans vind ik dat dit palet ook heel geschikt is voor dagelijks gebruik. Zeker met primer komen de kleuren erg mooi naar voren en ze blijven ook de hele dag keurig zitten.

swatches

Baked eyeshadow?

Baked oogschaduw is net een klein beetje anders dan “nomale” pressed oogschaduw. Ze zijn zachter, en vaak ook erg glanzend. Wat erg fijn is aan baked oogschaduw is dat je deze nat kan gebruiken zonder je oogschaduw te vernielen! Als je een baked oogschaduw nat gebruikt worden de kleuren ook nog véél feller, maar als je het droog gebruikt krijg je een mooie zachte kleur.

Schattige verpakking

De verpakking is gemaakt van stevig karton. Mijn palet is los in een kartonnen doos naar mij verstuurd, en er zijn onderweg geen hoekjes beschadigd geraakt. De verpakking is paars en op de voorkant staat een schattige afbeelding van 2 astronautendames. Meestal vind ik het mooier als een verpakking gewoon helemaal effen is, maar ik vind de afbeelding zo leuk dat ik me er niet echt aan kan storen. Er zit een grote spiegel in, erg handig voor onderweg! Er zijn 2 verschillende verpakkingen geprint, er is ook een verpakking zonder de astronauten erop. Op die print is ook de binnenkant anders, en hebben twee kleuren een andere naam. In plaats van Eclipse staat er Pluto, en in plaats van Uranus staat er Electra.

doosje3doosje2

Het Galaxy chic palet is een koopje

BH cosmetics staat bekend om hun producten van zeer goede kwaliteit, maar ook om hun zachte prijs. Met dit palet maken ze dat zeker waar. Zelfs zonder primer blijft de oogschaduw de hele dag heel netjes zitten en komen de kleuren erg mooi naar voren! Voor dit super-palet vind ik 21,95 écht een koopje!

BH cosmetics heeft deze oogschaduw ook als losse kleurtjes uitgebracht, ik weet niet of deze nog steeds verkrijgbaar zijn. Op de website van BH kan ik ze helaas niet meer vinden. (www.bhcosmetics.com)

Waar ik het kocht? www.beauty88.nl